Nájdeš nás aj na:

Dovolenky

PONUKA DŇA: Týždeň na Malte s letenkami, 4*hotelom a raňajkami za 530€

PONUKA DŇA: Týždeň na Malte s letenkami, 4*hotelom a raňajkami za 530€

Malta má tak veľa historických pamiatok, že ju cestovatelia nazývajú aj open-air múzeom. Sprevádzať po ceste vás budú dokonalé prírodné scenérie a celkovú náladu vám dokreslia krásne pohľady na azúrovú vodu Stredozemného mora. Malta je ako stvorená pre tých, ktorí necestujú iba na plážovú dovolenku, ale aj za históriou a prírodou. Malta vás nesklame ani gurmánsky. Ochutnajte miestne špeciality, a keď ste sa už dobre najedli, doprajte si wellness v niektorom z lokálnych kúpeľov. Ostrov je rajom pre milovníkov vodných športov. Malta je jednoducho krásna, skvelá na oddych, a dokonale vás zabaví.

Reklama

Prečo túto ponuku odporúčame?

  • Nachádza sa na promenáde Qawra s výhľadom na more
  • V celom objekte je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet
  • Pešia dostupnosť do Cafe del Mar (cca 10 min.) – reštuarácia s otvorenou diskotékou, bazénom (od konca apríla do októbra)
  • Možnosť zálohy  a doplatok 35 dní pred odletom
  • Možnosť bezplatne zrušiť viac ako 15 dní pred odletom bez udania dôvodu, pri dokúpení si služby Flex za doplatok 58 eur za celú rezerváciu
  • Pobyt na Malte – 23.05. (Ned) – 31.05.2021 (Pon) v 4*AX Seashells Resort at Suncrest za 530€. Cena je konečná, platí pre 1 osobu.

Kam?

4*hotel AX Seashells Resort at Suncrest, Malta

Kedy?

23.05. (Ned) – 31.05.2021 (Pon) 

Čo zahŕňa cena?

  • 2x obojsmernú letenku v ekonomickej triede na trase Viedeň – Malta – Viedeň
  • 1 kus príručnej batožiny
  • podpalubnú batožinu
  • ubytovanie v štandardnej izbe s bočným výhľadom na more
  • obojsmerný transfer
  • stravovanie formou raňajok

Čo nezahŕňa cena?

miestne poplatky (cca 1 USD/osoba/noc)
cestovné poistenie (volitelné)
Flex Tarif (možnosť dokúpiť k pobytu) v cene 58 €

RÝCHLA REZERVÁCIA

Podmienky vstupu na Maltu:

Malta sprísnila opatrenia pre vybrané štáty EÚ, vrátane Slovenska. Cestujúci (vrátane detí bez obmedzenia vekovej hranice) majú povinnosť predložiť negatívny PCR test na covid-19 nie starší ako 72 hodín už pred vstupom do lietadla na Maltu. Pri ceste na Maltu nie je povolené tranzitovať cez letisko, ktoré sa nachádza mimo povolených krajín, z ktorých možno pricestovať na Maltu.Po príchode na Maltu všetci cestujúci musia vyplniť vstupné formuláre (Travel Declaration Form, Passenger Locator Form). Vo formulároch okrem iného uvedú, v ktorých štátoch sa v ostatnom období zdržiavali, ako aj miesto pobytu na Malte a dajú súhlas maltským úradom, aby ich mohli v prípade potreby vyhľadať.

Podmienky návratu na Slovensko:

  • ste povinní sa najneskôr bezprostredne pri vstupe do Slovenskej republiky registrovať na webe korona.gov.sk/ehranica a počas svojho pobytu na území Slovenskej republiky sa na požiadanie preukázať potvrdením o registrácii príslušníkom Policajného zboru Slovenskej republiky ste povinní nastúpiť do domácej izolácie do doby obdržania negatívneho výsledku RT-PCR testu na ochorenie COVID-19, ste povinní absolvovať test na COVID-19 najskôr v ôsmy deň domácej izolácie, pokiaľ cestujete z krajiny, ktorá je členom EÚ, Islandu, Nórska, Lichtenštajnska, Švajčiarska alebo Spojeného kráľovstva (a v posledných 14 dňoch ste navštívili iba tieto krajiny) a máte bezpríznakový priebeh, vaša domáca izolácia končí dovŕšením jej 14. dňa aj napriek tomu, že neobdržíte negatívny výsledok RT-PCR testu na ochorenie COVID-19. Pokiaľ cestujete z krajiny mimo EÚ, musíte v izolácii zotrvať do obdržania negatívneho výsledku testu.
  • domáca izolácia je povinná aj pre osoby žijúce s vami v spoločnej domácnosti, ste zároveň povinní nahlásiť sa telefonicky alebo elektronicky vášmu poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti (tzn. všeobecnému lekárovi/pediater v prípade detí), s ktorým máte uzavretú zmluvu.

Ak máte pripomienku alebo ste našli chybu, napíšte, prosím, na [email protected]. Ak máte super cestovateľský príbeh, recenziu, reportáž či blog a chcete sa o svoje zážitky podeliť so svetom, nebojte sa nám svoj text poslať na [email protected]. Radi ho zverejníme v sekcii Cestovatelia.


Špeciálne ponuky pre našich čitateľov


  • Odporúčame ti aj našu uzavretú Facebook skupinu Pelipecky.sk VIP.
    • Naša srdcovka - cestovateľský newsletter, ktorý odoberajú desaťtisíce cestovateľov:
    • Výbery z bankomatu zdarma, výhodné kurzy pri cestovaní do zahraničia a cashback u obľúbených značiek získaš exkluzívne cez Pelikán, založ si konto cez Revolut
    • Výhodný bus na letisko? Odporúčame ti našich kamošov zo Slovak Lines - bezplatná Wi-Fi, klimatizácia, nástup priamo pri termináli letiska, Viedeň - Bratislava 24-krát denne
    Prosím, ohodnoťte náš článok.
Komentáre

Už päť rokov pre teba náš tím loví lacné letenky, dovolenky a píše tipy na cestovanie po celom svete. V našej slovenskej redakcii sedí Hanka, Katka, Aďa a Roland, ktorí pre teba hľadajú to najlepšie zo sveta cestovania 24 hodín, 7 dní v týždni.

Hore